Hermoratahieronta n. 2,5 tuntia

Hermoratahierontahieronta on kehon kokonaisvaltaista hoitoa, huomioiden pitkittäis- ja poikittaishermoradat sekä aivot. Hoidolla kuntoutetaan ääreishermostoa, niin että saadaan keskushermosto toimimaan ja siten aivot huolehtimaan tehtävistään. Hoito elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa koko kehoa. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin, päästä sormiin paina, pyöritä menetelmällä.

Ensimmäisten 2-3 kerran aikana keho herätellään reagoimaan ja tällöin voi syntyä ns. paranemiskriisi eli ohimeneviä tuntemuksia huonompaan suuntaan. Kaikille tätä ei tule tai oireet ovat lieviä. Tämä paranemiskriisi johtuu kehoon kerääntyneistä kuona-aineista ja siitä, että ne alkavat poistua kehosta. Oireina voi olla mm.: päänsärkyä, liman eritystä, kipuja, ihottumaa, kuumetta, vatsan toiminnan vilkastumista. Paranemiskriisin aikana ei hoitoja tulisi keskeyttää, vaan jatkaa, sillä nämä oireet ovat siis osa paranemista ja merkki hoidon tehosta.

Hoidon jälkeen olo voi olla väsynyt ja pieni lepohetki olisi hyväksi. Saunassa käyntiä ei hoidon jälkeen suositella.

Hoito tehdään ohuet vaatteet päällä ja sukat jalassa.

Vyöhyketerapia 60 min/90 min

Vyöhyketerapia on jalkaterien/-pohjien kautta tehtävää heijastehoitoa, jossa heijastealueita painellaan sormin, hierontapuikolla tai hierontatikulla. Hoito perustuu elimistön omien voimavarojen aktivoimiseen ja vaikuttaa siten ihmisen kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti.

Alussa tehdään ns. alkumuokkaus (hieronta) polviin saakka ja käydään jalan nivelten mobilisaatio (liikkuvuus) läpi ja saadaan näin tietoa hoidettava mahdollisista vaivoista.

Hoito on myös erinomainen rentoutushoito.

Vyöhyketerapia thaimaalaisittain 90 min

Vyöhyketerapia thaimaalaisittain on myös jalkaterien/-pohjien sekä säärien kautta tehtävää heijastehoitoa. Otteet ovat napakammat kuin varsinaisessa vyöhyketerapiassa, mutta eivät epämiellyttäviä. Vaikutukset samat kuin tavallisessa vyöhyketerapiassa. Hyvin rentouttava hoito.

Hermoratahieronnan ja vyöhyketerapian esteet

 • elinsiirto, keinoverisuonet, silikonit; hylkimisvaara
 • syöpä
 • raskaana olevia ei hoideta; keskenmenovaara
 • voimakkaat mielenterveysongelmat
 • voimakas päänsärky, migreeni, kuume, pahoinvointi, tulehdus (ns. päällä)
 • veritulppa (ns. päällä)
 • epilepsia; kohtausvaara
 • päihteiden vaikutuksen alaisia ja krapulaisia ei hoideta
 • leikkausten jälkeen omat varoajat
 • hampaanpoisto 2 kk, hammaskivenpoisto 2 viikkoa
 • rokotteet varoaika 2 viikkoa, ettei ns. haihdu aineenvaihdunnan kautta

QiHara-hoidot n. 120 min

QiHara-hoitonimikkeen alle kuuluu erilaisia lihaksia rentouttavia ja kehoa avaavia hoitomuotoja.

Tehdään kämmenpainalluksin, sormin painaen, venyttäen, bambukepillä,  ja jopa guashaa voidaan käyttää lisänä. Hoidossa hyödynnetään akupunktiopisteitä ja ns. kiinalaisen lääketieteen pisteitä sekä meridiaaneja. Myös kasvot ja päänalue voidaan käsitellä. Hoito muodostuu alkukeskustelun jälkeen asiakkaalle sopivimpaan muotoon ja juuri siihen hetkeen sopivaksi. Jos voit käydä tavallisessa hieronnassa, niin tämäkin hoitomuoto käy.

 Sopii lähes kaikille.


Hieronta n. 45/90 min tai sopimuksen mukaan

Kevythierontaa/hierontaa teen  selkäpuolelle kehoa tai koko keholle. Tarvittaessa apuna käytän puisia guashoja ja kiviä. Tässä hoidossa voidaan, asiakkaan niin halutessa, käyttää lisänä tuoksuöljyjä (luonnonmukaisia). Rentouttaa koko kehoa ja mieltä. 

Toiveena on ollut jopa kahden tunnin hieronta eli sitäkin saa. Lähetä vaikka tekstiviestiä, niin varaan kalenteriin riittävästi aikaa. Hinta sama kuin muilla kahden tunnin hoidoilla.

Extralymfastimulaatio n. 30 min

Tässä hoidossa käsitellään nilkan/jalkaterän alueen lymfatiehyeitä. Hoito tehdään kevyesti sivellen tai painaen. Tämä hoito on syvärentouttava. Alkuun tehdään alkumuokkaus/-hieronta. Sopii mm. turvotusten, stressin ja jännittyneisyyden hoitoon.

Energiahoito (Enkelihoito) n. 1 tunti

Tässä hoidossa käyn läpi hoidettavan energiakentän, energiakenttä/chakrat tasapainotetaan enkelienergioilla. Hoidettavaa liikutan hoidon aikana n. 4 kertaa/tarpeen mukaan. Muutoin hoito tapahtuu n. 5-10 cm päästä kehosta.

Hoidon aikana voi olla mm. erilaisia lämpö/kylmä -tuntemuksia, johtuen energian virtauksista. Hoito on erittäin rentouttava ja poistaa myös kiputiloja. Toimin tässä hoidossa ns. energian välittäjänä. Hoitoon varataan aikaa n. tunti, mutta itse hoidon kesto on riippuvainen hoidossa tarvittavien energioiden määrästä/hoidettavista paikoista.

Hoito tehdään vaatteet päällä. Makaat lämpimästi peiteltynä peittojen alla. Hoidon aikana en keskustele hoidettavan kanssa vaan keskityn energian siirtoon.

Energiahoitoa teen myös ns. kaukohoitona. Tällöin sovitaan hoidettavan kanssa etukäteen aika, jolloin hoito tehdään. Tällä hoidolla hoidetaan mm. erilaisia kiputiloja.

Reikihoito n. 60 min

Reikihoito rentouttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa hoidettavan energioita. Hoidossa käydään koko keho läpi päästä jalkoihin kosketushoitona tai lähietäisyydeltä. Hoidettava lepää yleensä pitkällään hoitopöydällä, vaatteet päällä. Hoito voidaan tehdä myös istuma-asennossa. Reikihoitaa sekä kehoa että mieltä. Erilaisten kiputilojen hoidossa hyvä tukihoitomuoto. Hoidettavan tuntemukset hoidon aikana ovat hyvin paljon samanlaisia kuin Enkelihoidossakin.

Reikihoidon voi tehdä myös kaukohoitona. 

Kuumakivihieronta 90min/45 min

Kuumakivihieronta on rentouttava, joko koko keholle (selin ja vatsallaan maaten) tai asiakkaan toiveen mukaan tehtävä hoito.

Lämpimillä kivillä öljyn kanssa tehtävä hoito rentouttaa kehon ja mielen. Mm. lievittää lihasjännityksiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, helpottaa stressiä, parantaa verenkiertoa ja unen laatua.

Esteet hoidolle: tulehdussairaudet, kuume, sydänsairaus, syöpä, epilepsia, epätasapainossa oleva verenpaine, tarttuva ihosairaus, ihottuma, alzheimer, 1-tyypin diabetes, suonikohjut, raskaus, ohentunut iho, kudosvamma, liikalihavuus, kasvaimet, verenohennuslääkkeet ja lääkkeet, joiden sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä, humala, krapula, tavallinen hieronta kielletty, juuri tehty iso tai pieni leikkaus. Mikäli saunassakin tulee huono olo, niin tulee yleensä tässäkin. Pieniä lapsia ei tällä hoidolla hoideta.

Intialainen päähieronta 30 min

Hieronta tehdään vaatteiden päältä tuolilla istuen. Hoitoon ei tarvitse valmistautua ja se kestää n. 45min. Hoidon aikana käsitellään hartiat, olkavarret, niska ja pää erilaisilla hierontaliikkeillä, naputuksilla ja sivelyillä. Hoito voidaan tehdä myös asiakkaan ollessa pitkällään.

On hyvin rentouttava hoito.

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on vakava sairaus; kuten syöpä, epilepsia, aivoverenkiertohäiriö tai jos olet ollut leikkauksessa, infektion tai kuumeen aikana, jos sinulla on pään alueen tarttuva tai vakava ihosairaus, humala, krapula, tavallinen hieronta kielletty, juuri tehty leikkaus.


Imukuppihieronta/Kuivakuppaus 30 min

Imukuppihierontaa teen selän, niskan ja käsivarsien alueelle. Selän hoidon aikana imukupit ovat käsivarsissa paikoillaan, ns. kuivakuppaus. Imukuppihieronta on osa kiinalaisen lääketieteen vanhaa perimätietoa. Käytetään monenlaisiin lihasvaivoihin ja lihasten huoltoon. 

Tämä hoito tauolla toistaiseksi.


Psykozone-hoito 70 min

Psykozone-hoito on syvärentouttava hoito ja hyvin mieltä tyhjentävä. Hoidossa jalkaterien pisteitä hierotaan pumppaavin painalluksin ja rytmisin vedoin. Tässä hoidossa tai hoidon jälkeen voi pintaan tulla vanhoja, sisälle ''haudattuja'' asioita tai tunteita pintaan.  Saadaan siis keho/mieli/henki/sielu harmoniaan.

Metamorfinen Tekniikka (sikiörefleksologia)

Kyseessä on tietynlainen tekniikka, vyöhyketerapian kehittyneempi muoto. Hoito on  mieltä ja kehoa puhdistava ja rentouttava. Hoito sopii kaikille. Hoito on energiahoitoa, joka tehdään jalkateriin, käsiin ja pään aluelle. Hoito kestää noin tunnin.