Hermoratahieronta n. 2,5 tuntia

Hermoratahierontahieronta on kehon kokonaisvaltaista hoitoa, huomioiden pitkittäis- ja poikittaishermoradat sekä aivot. Hoidolla kuntoutetaan ääreishermostoa, niin että saadaan keskushermosto toimimaan ja siten aivot huolehtimaan tehtävistään. Hoito elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa koko kehoa. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin, päästä sormiin paina, pyöritä menetelmällä.

Ensimmäisten 2-3 kerran aikana keho herätellään reagoimaan ja tällöin voi syntyä ns. paranemiskriisi eli ohimeneviä tuntemuksia huonompaan suuntaan. Kaikille tätä ei tule tai oireet ovat lieviä. Tämä paranemiskriisi johtuu kehoon kerääntyneistä kuona-aineista ja siitä, että ne alkavat poistua kehosta. Oireina voi olla mm.: päänsärkyä, liman eritystä, kipuja, ihottumaa, kuumetta, vatsan toiminnan vilkastumista. Paranemiskriisin aikana ei hoitoja tulisi keskeyttää, vaan jatkaa, sillä nämä oireet ovat siis osa paranemista ja merkki hoidon tehosta.

Hoidon jälkeen olo voi olla väsynyt ja pieni lepohetki olisi hyväksi. Saunassa käyntiä ei hoidon jälkeen suositella.

Hoito tehdään ohuet vaatteet päällä ja sukat jalassa.

Vyöhyketerapia 60 min/90 min

Vyöhyketerapia on jalkaterien/-pohjien kautta tehtävää heijastehoitoa, jossa heijastealueita painellaan sormin, hierontapuikolla tai hierontatikulla. Hoito perustuu elimistön omien voimavarojen aktivoimiseen ja vaikuttaa siten ihmisen kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti.

Alussa tehdään ns. alkumuokkaus (hieronta) polviin saakka ja käydään jalan nivelten mobilisaatio (liikkuvuus) läpi ja saadaan näin tietoa hoidettava mahdollisista vaivoista.

Hoito on myös erinomainen rentoutushoito.

Vyöhyketerapia thaimaalaisittain 90 min

Vyöhyketerapia thaimaalaisittain on myös jalkaterien/-pohjien sekä säärien kautta tehtävää heijastehoitoa. Otteet ovat napakammat kuin varsinaisessa vyöhyketerapiassa, mutta eivät epämiellyttäviä. Vaikutukset samat kuin tavallisessa vyöhyketerapiassa. Hyvin rentouttava hoito.

Hermoratahieronnan ja vyöhyketerapian esteet

 • elinsiirto, keinoverisuonet, silikonit; hylkimisvaara
 • syöpä
 • raskaana olevia ei hoideta; keskenmenovaara
 • voimakkaat mielenterveysongelmat
 • voimakas päänsärky, migreeni, kuume, pahoinvointi, tulehdus (ns. päällä)
 • veritulppa (ns. päällä)
 • epilepsia; kohtausvaara
 • päihteiden vaikutuksen alaisia ja krapulaisia ei hoideta
 • leikkausten jälkeen omat varoajat
 • hampaanpoisto 2 kk, hammaskivenpoisto 2 viikkoa
 • rokotteet varoaika 2 viikkoa, ettei ns. haihdu aineenvaihdunnan kautta

Extralymfastimulaatio n. 30 min

Tässä hoidossa käsitellään nilkan/jalkaterän alueen lymfatiehyeitä. Hoito tehdään kevyesti sivellen tai painaen. Tämä hoito on syvärentouttava. Alkuun tehdään alkumuokkaus/-hieronta. Sopii mm. turvotusten, stressin ja jännittyneisyyden hoitoon.

Maksapakkaus n. 30 min

Tässä hoidossa maksan kohdalle, iholle laitetaan siankärsämöuutetta ja lämpöhaude päälle. Varsinainen hoitoaika saa pisimmillään olla 20 minuuttia. Seurataan hoidettavan reaktioita. Alkuvalmisteluineen vie siis aikaa n. puoli tuntia. Tämä hoito puhdistaa maksaa ja aktivoi sen toimintaa. Tämän hoidon voi tehdä myös vyöhyketerapiahoidon yhteydessä.

Koska maksan toiminta aktivoituu, hoidon jälkeen voi tulla puhdistumisreaktiona mm. pahoinvointia, vatsan-toiminnan vilkastumista, jopa kuumetta ja flunssan kaltaisia oireita. Kaikille näitä oireita ei tule tai ne ovat lieviä.

Energiahoito (Enkelihoito) n. 1 tunti

Tässä hoidossa käyn läpi hoidettavan energiakentän, energiakenttä/chakrat tasapainotetaan enkelienergioilla. Hoidettavaa liikutan hoidon aikana n. 4 kertaa/tarpeen mukaan. Muutoin hoito tapahtuu n. 5-10 cm päästä kehosta.

Hoidon aikana voi olla mm. erilaisia lämpö/kylmä -tuntemuksia, johtuen energian virtauksista. Hoito on erittäin rentouttava ja poistaa myös kiputiloja. Toimin tässä hoidossa ns. energian välittäjänä. Hoitoon varataan aikaa n. tunti, mutta itse hoidon kesto on riippuvainen hoidossa tarvittavien energioiden määrästä/hoidettavista paikoista.

Hoito tehdään vaatteet päällä. Makaat lämpimästi peiteltynä peittojen alla. Hoidon aikana en keskustele hoidettavan kanssa vaan keskityn energian siirtoon.

Energiahoitoa teen myös ns. kaukohoitona. Tällöin sovitaan hoidettavan kanssa etukäteen aika, jolloin hoito tehdään. Tällä hoidolla hoidetaan mm. erilaisia kiputiloja.

Reikihoito n. 60 min

Reikihoito rentouttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa hoidettavan energioita. Hoidossa käydään koko keho läpi päästä jalkoihin kosketushoitona tai lähietäisyydeltä. Hoidettava lepää yleensä pitkällään hoitopöydällä, vaatteet päällä. Hoito voidaan tehdä myös istuma-asennossa. Reikihoitaa sekä kehoa että mieltä. Erilaisten kiputilojen hoidossa hyvä tukihoitomuoto. Hoidettavan tuntemukset hoidon aikana ovat hyvin paljon samanlaisia kuin Enkelihoidossakin.

Reikihoidon voi tehdä myös kaukohoitona. 

Imukuppihieronta/Kuivakuppaus 30 min

Imukuppihierontaa teen selän, niskan ja käsivarsien alueelle. Selän hoidon aikana imukupit ovat käsivarsissa paikoillaan, ns. kuivakuppaus. Imukuppihieronta on osa kiinalaisen lääketieteen vanhaa perimätietoa. Käytetään monenlaisiin lihasvaivoihin ja lihasten huoltoon. 


Psykozone-hoito 70 min

Psykozone-hoito on syvärentouttava hoito ja hyvin mieltä tyhjentävä. Hoidossa jalkaterien pisteitä hierotaan pumppaavin painalluksin ja rytmisin vedoin. Tässä hoidossa tai hoidon jälkeen voi pintaan tulla vanhoja, sisälle ''haudattuja'' asioita tai tunteita pintaan.  Saadaan siis keho/mieli/henki/sielu harmoniaan.

Metamorfinen Tekniikka (sikiörefleksologia)

Kyseessä on tietynlainen tekniikka, vyöhyketerapian kehittyneempi muoto. Hoito on  mieltä ja kehoa puhdistava ja rentouttava. Hoito sopii kaikille. Hoito on energiahoitoa, joka tehdään jalkateriin, käsiin ja pään aluelle. Hoito kestää noin tunnin.